O nama - Dijagnostika 2000 - Poliklinika za radiologiju i neurologiju

Imate zdravstvenih problema?

Brzo i jasno rezervirajte termin za pregled.

Dogovorite pregled

Tko smo mi?

Biti prva privatna radiološka dijagnostička ustanova u Hrvatskoj dovoljna je referenca o iskustvu kojim se izgradila stručnost i izvrsnost našeg tima. Već 1996. bili smo opremljeni aparatom za magnetsku rezonanciju 0.5 T, tada takvim jedinim u Hrvatskoj. Naše usavršavanje znanja o novim dijagnostičkim metodama neprestano traje, pa se tako danas u našoj Poliklinici obavljaju pregledi najsuvremenijim aparatima MR LUMINA 3 TESLA i MR AVANTO 1.5 TESLA, kao i ultrazvučnim kolor doplerom.

Dokaz iznimne stručnosti i profesionalnosti našeg tima je impozantan broj od 46 570 zadovoljnih klijenata u zadnjih 15 godina. Postali smo centar izvrsnosti prepoznat po najvišoj kvaliteti medicinskih usluga koje pružamo našim pacijentima.

Od siječnja 2022. godine, Poliklinika Dijagnostika 2000 dio je Arsano Medical Grupe u vlasništvu investicijskog društva Provectus Capital Partnersa d.o.o.. Aviva Medical Grupu čine Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000, Poliklinika Uro centar, Specijalna bolnica dr. Nemec i Specijalna bolnica Arithera. Osnovni cilj grupe je povećanje ponude i kvalitete zdravstvenih usluga te osiguravanje dugoročno održivog rasta kao temelja za sigurnu i stabilnu sredinu za klijente i zaposlenike.

Priznanje struke za izvrsnost

"Već dugi niz godina upućujem pacijente na MR mozga u Dijagnostiku 2000. Neuroradiološki nalazi su uvijek besprijekorni, a pacijenti zadovoljni uslugom. Suradnja se dodatno intenzivirala dolaskom MR uređaja 3 Tesla, koji pruža bolji uvid u anatomsku strukturu mozga te uvelike pomaže u Programu za prevenciju demencije „Memory Clinic“. Detaljnim pregledom pacijenti dobivaju bitne informacije o svim moždanim strukturama koje su uključene u misaone moždane krugove. Na taj način, pacijente je jednostavno pratiti."

- Prim. dr. sc. Miljenka-Jelena Jurašić, dr. med., spec. neurologije, subspec. neuroimunologije, znanstvena savjetnica, Poliklinika Aviva

"Rado šaljem pacijente koji trebaju MR kralježnice u Dijagnostiku 2000. Snimke su tehnički odlične. Još se nije dogodilo da sam dobio tehnički lošu snimku magnetne rezonance kralježnice. Radiološki nalazi su kratki, koncizni, bez suvišnih riječi, napisani sa razumijevanjem onoga što je patologija i onoga što nije. Nema auto-teksta u nalazima. Toplo preporučam."

- Mr. sc. Dražen Kvesić, dr. med., spec. kirurg, SB Arithera

"Pacijente upućujem na razne dijagnostičko-radiološke pretrage u Dijagnostiku 2000. Nalazi su izrazito profesionalni i pouzdani. S povjerenjem upućujem pacijente u navedenu Ustanovu, te se oni nakon obavljenih pretraga vraćaju k meni s pouzdanim nalazima a zadovoljni pruženim uslugama. Na taj način zajedno brinemo o našim pacijentima."

- Ivana Božić Knež, dr.med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, FEBPRM, SB Arithera